Jämför alla SMSlån online

Smslån, mikrolån och mobillån är alla variationer på samma sorts lån. Ett snabbt, enkelt och rakt lån som du använder dig av när du behöver ett snabbt lån och är villig och medveten om att det är lite dyrare än ett vanligt banklån. Men alla långivarna ger dig inte all fakta, och för att förhindra att du betalar mer än du borde så har vi gjort jobbet åt dig. Jämför alla sms lån utan UC samt sms lån med betalningsanmärkningar för att hitta det den bästa räntan idag .

Alla smslån online

En av fördelarna med att ta ett snabblån är att till skillnad från vanliga banklån har du ingen fast ränta som kan höjas och sänkas. Vad du istället har är en fast kostnad som om man jämför med bankernas avgifter oftast är väsentligt lägre i summa. Exempel på kostnader är till exempel när du lånar 3000kr så är avgiften på 375kr, denna avgift inkluderar administrativa kostnader, kredituppgifter och ansökningsavgifter.

Många motståndare till snabblån hävdar i sin tur att den effektiva räntan för snabblån är väldigt hög, men allt beror givetvis på hur man räknar och vilket perspektiv man ställer sig. Att 375kr i ränt räknat är mycket baserat på 3000kr är det nog ingen som ifrågasätter men detta är som sagt en avgift som inkluderar alla avgifter som medföljer en låneansökan. De flesta bankerna tar ut bra mycket högre avgifter, nivåer på över 500kr är inte ovanligt.

Man kan även undra varför och vart de flesta protesterna kommer ifrån. Föga förvånande är det oftast bankerna själva som varnar mot snabblån. Mycket av den information vi tar del av får vi från en annan jämförelsetjänst på marknaden vid namn smslånfynd.se.

Sms lån akut

Ibland vet man inte när en ekonomisk dipp kommer ske, det kan vara väldigt svårt att förutse alla möjligheter och ibland finner man sig med för lite pengar på fickan för att det ska kännas bekvämt. Att låna pengar eller ta ett smslån för att täcka ett temporärt hål kan vara ok i vissa fall men som regel bör du undvika att låna pengar till sådant som du inte behöver. Materiella ting är saker som vi oftast låna för, men det är en stor skillnad på om du lånar till något med värde eller bara vill söndagsshoppa. Har du inte du inte pengar sedan innan så bör du absolut inte låna pengar för att köpa saker du inte behöver.

SMS låna enkelt

Smslån är något så enkelt som ett lån på upp till 3000 kr, i upp till 30 dagar! Allt som krävs av dig för att ta sms-lånet är ett personkonto hos någon bank. När du nu gör din ansökan, så genomförs en kreditupplysning – det görs med precis alla ansökningar, inga undantag – och efter det bedöms ansökan helt individuellt. Detta betyder att om det finns tex. en betalningsanmärkning kopplad till ditt namn innebär inte det att du inte får ta lånet, utan sms lån kan även beviljas trots anmärkning.

Det finns flera fördelar med sms-lån, eller vad sägs om att vissa av lånen kan vara helt och hållet räntefria? Vissa smslångivare kör helt enkelt med en fast uppläggnings avgift som beror på storleken av ditt lånebelopp istället – och det fasta beloppet finns där enbart för att täcka utgifterna som kreditupplysningarna och det allmänna administrationsarbetet innefattar.

Uppläggningsavgiften varierar som sagt beroende på beloppet du väljer att låna, men oavsett beloppet på avgiften så kommer den aldrig ändras i efterhand, det är en fast engångskostnad.

Vad är ett sms lån?

Ett sms lån är en form av kredit helt gratis att ansöka om, men med väldigt kort återbetalningstid oftast en månad eller två och oftast väldigt hög ränta. Har du då dåligt med pengar under en tid och behöver pengar så är ett snabblån och sms lån väldigt populärt.

Du skickar enkelt ett sms med dina personuppgifter och önskat lånebelopp till utvald bank som har sms lån och får även bekräftelse där ifrån redan efter ett par minuter. Är det så att du beviljats lånet så har du pengarna på ditt konto redan efter ett par minuter. Vid ansökan gör banken även en kreditupplysning på dig för att se så att du inte har några betalnings anmärkningar och på så sätt neka eller bevilja dig lånet. 

Dock är det långt ifrån alla banker som har sms lån som gör kreditupplysningar. Det finns även banker som inte bryr sig alls om du har en eller hundra betalningsanmärkningar utan ser situationen utifrån dina ekonomiska begränsningar. Du behöver aldrig berätta om vad du skall ha pengarna till, eller varför du vill ha dom. Det är helt personligt och det är aldrig någon annan som kan ta reda på om du har tagit ett sms lån.

Vad är ett mobillån?

Ett mobillån kan snabbt hjälpa dig ur en liten ekonomisk knipa, med en snabb låneansökan som oftast inte tar mer än 15 minuter så kan du låna upp till 3000 kr utan ränta. Ett mobillån fungerar som så att du klickar på länken här nedan och du kommer då komma vidare till ansökningssidan där du fyller i dina uppgifter samt ditt mobilnummer.

Därefter kommer du bli uppringd för att verifiera att allt stämmer, och det är allt! Inga krångliga papper, inga brev att skicka in och inga möten med banken eller personal som inte förstår din situation – Ta kontrollen själv över din ekonomi och låna pengar via ett mobillån på dina egna villkor!

Räntefria sms lån och små lån

När du lånar ett små lån med räntan på 0%, betalar alltså ingen som helst ränta och slipper allt med fast, flytande, ökande och besvärliga räntor. Beroende på vilket belopp du lånar så betalar du istället en låg avgift, denna baseras på beloppet och är till exempel 250kr för ett lån på 1000 kr. Avgiften är lägre än hos de flesta andra banker och tas ut för att täcka omkostnader och det administrativa i din ansökan.

SMS lån med anmärkningar

Att du har en betalningsanmärkning behöver inte sätta stopp för dina snabblån och sms lån, hela tanken med dessa lån är som sagt att hjälpa dig med mindre belopp när det krisar sig eller när du behöver något men inte har pengarna med dig just nu.

Om du har en betalningsanmärkning så brukar vanligtvis detta gå att fixa, självklart avgörs det från fall till fall men beroende på hur pass allvarlig eller låg din betalningsanmärkning är så brukar det sällan vara några större problem. Vanligtvis så ringer en telefonist upp dig efter din ansökan är gjord och ni kan då tillsammans gå igenom din betalningsanmärkning och vad den innebär.

Skillnaden på sms lån, och andra små lån

Skillnaden på smslån, mikrolån och mobillån är egentligen bara metoden för att ansöka, de är alla baserade på samma form av lån, ett kortsiktigt lån på ett mindre belopp. Smslån görs via din mobiltelefon och du skickar ett sms med uppgifter till låneaktören, därefter får du ett svar och inväntar dina pengar vid beviljat lån. Här kan du smslåna pengar utan ränta.

Mobillån är ett samlingsnamn för lån där ansökan är gjord mobil och telefon. Detta kan därför betyda både sms och ett samtal där telefonanvänds. Inom detta fält ryms även telefonlån som en naturlig utsträckning på termen. Mikrolån är det vanligaste namnet för alla dessa sk mindre lån och identifieras vanligtvis av ett mindre lån på ett litet belopp på max några tusen kronor som betalas tillbaks inom kort tid, vanligtvis en månad.

Det är även väldigt ovanligt att någon ränta utgår på detta lån, normalt används istället en avgift som enligt vissa tycker är hög baserat på det angivna lånebeloppet men som i gengäld är lägre än avgiften hos många andra banker.

SMS låna enkelt

Letar du efter ett snabbt och smidigt lån? Vi har de bästa tipsen om smslån, mobillån och mikrolån! Med ett bra mikrolån har du pengarna på ditt konto inom 15 minuter, det enda du behöver göra är att ansöka online eller via din telefon och du har svar och pengarna på ditt konto inom minuter! Hitta och ansök här om marknadens bästa sms lån , du kan låna 1000 kr, 2000 kr eller 3000 kr utan ränta och med en låg uppläggningsavgift, det bästa är att du får svar inom minuter och pengarna är på ditt konto redan inom en kvart!